Vijesti

Šef Xboxa pokazao je nešto što bi mogla biti nova konzola, najmanja dosad

Šef Xboxa Phil Spencer kod svakog javljanja iz vlastitog doma voli na policu iza sebe ugurati nešto novo, zanimljivo ili kontroverzno. Svojevremeno je tako pokazao Xbox Series S konzolu kada nitko nije znao za njezino postojanje, a sada je vjerojatno otkrio tzv. Xbox Keystone, uređaj predstavljen u svibnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom 25. godišnjice Fallouta Spencer se hvalio novom figurom, a na najvišoj polici, odmah do kontrolera, pojavilo se to nešto za što pretpostavljamo da je Xbox Keystone, uređaj kojem je primarna svrha streamati igre iz oblaka.

Maleni bijeli uređaj ravnih bridova ima Xbox logo s lijeve strane i “nešto” s desne strane, vjerojatno USB utor. Međutim, to nešto ne treba biti Keystone, odnosno barem ne u njegovoj završnoj izvedbi. Naime, u jednom od odgovora na Twitteru javio se službeni Xbox profil s porukom – “šefe, što smo ono rekli o stavljanju starih prototipova na policu?”

Bio to Keystone ili ne, jednom kada izađe će u manjem formatu za sitan novac nuditi spajanje na Xbox trgovinu i direktnu povezanost sa Azure serverima za igranje iz oblaka. Moći će se spojiti na bilo koji ekran, a pod uvjetom da imate kvalitetnu internet konekciju konzola ili PC vam više neće biti potrebni za ugodno igranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano