Sex speedrun u Cyberpunku 2077 je novi veliki trend

Poljski developeri iz CDPR-a očito imaju neku fiksaciju na dildoe jer Cyberpunk 2077 ih je prepun, ali to je najmanje perverzno što će vas dočekati u ovoj igri. Cyberpunk nije igra za djecu.

Igra je prepuna prilika za seks. Bilo da se želite seksati s muškim, ženskim, trans ili robotskim likovima, to možete napraviti. I ne samo to, scene seksa su interaktivne i vidi se sve. Budući da je Cyberpunk 2077 prije svega RPG u kojem možete raditi što želite, mnogima je prvi cilj po paljenju igre bio upravo da povale nešto.

Nije bitno “što”, bitno je da se odnos dogodi što prije, a trenutni svjetski rekord je samo 11 minuta. Youtuber Tomatoanus objasnio je kako su za ovaj pothvat najbitniji atributi poput izdržljivosti i refleksa kako biste što prije prošli kroz početnu dionicu igre. Čovjek zna svoj posao, jer vrijeme do seksualnog odnosa uspio je smanjiti s preko 2 sata (ili 26 godina) za normalne ljude, na samo 11 minuta za alpha chad gamere.

Kako kaže Tomotaunus, ključno je to koliko brzo možete izglitchati prologue. Jednostavno je. Što prije izađete iz njega, prije ćete je*ati. U videu ispod pogledajte što je čovjek sve trebao žrtvovati za svjetski rekord koji završava vrućim klinčom dva muškarca. A kasnije možete preispitati svoje životne odluke koje su dovele do ovog trenutka. Ugodni blagdani.