Vijesti

Silent Hill: Ascension izlazi krajem mjeseca i donosi jedinstveno iskustvo igranja

Interaktivni naslov Silent Hill: Ascension otvorit će seriju novih SIlent Hill igara od Konamija i njegovog partnera. Radi se o više o interaktivnom iskustvu nego o igri u klasičnom smislu, na što ukazuje i izlazak na mobitelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez neke posebne najave datuma izlaska Ascension je osvanuo na Google Play Storeu s datumom izlaska zakazanim za 31. 10. ove godine. Developer Genvid igru opisuje kao jedinstvenu mješavinu streaming showa te video igre gdje publika može utjecati na ishod likova i samog svjeta.

Ascension prati nekoliko likova na različitim mjestima, a spominju se i “nova i zastrašujuća” Silent Hill čudovišta. “Vrebajući iz sjena, ova čudovišta žele pojesti ljude, njihovu djecu i čitave gradove obavijene u tamu zbog nedavnih ubojstava i dugo potiskivanim strahovima”, navodi se.

Nismo skroz sigurni kako će ovo funkcionirati, međutim, navodi se iskustvo igranja koje će svakog dana biti drugačije, ovisno o odlukama igrača-gledatelja. Premda nije klasična igra, zvuči neobično, stoga ćemo popratiti.

Igra