Vijesti

Sinkronizacija PlayStation računa stiže na PC

Prije nekoliko dana prilično jasno iščitali smo namjeru Sonyja da podrobnije poveže PlayStation s PC-jem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za igranje PlayStation naslova na PC-ju trenutno ne treba posjedovati PS račun, posjedovanje PlayStation igara na konzoli trenutno ne prenosi vlasništvo na PC, trenutno nije moguće prenositi spremljeni napredak s konzole na PC i obrnuto”, ništa nije isključio Sony na službenoj PlayStation PC stranici, a sada su pronađeni dokazi u Spider-Manu na PC-ju kako se zaista priprema dublja integracija.

Datamineri u datotekama PC verzije igre pronašli su linije koda koje sugeriraju kako će se uskoro s PC igrama moći povezati PlayStation Network računi, a zatim i sinkronizirati trofeji. I dok dosad nijedna PlayStation igra na PC-ju to nije napravila, reference jasno ukazuju na neku skoru implementaciju.

Iskustvo s Xbox naslovima na PC-ju otkriva kako će neki naslovi možda zahtijevati obavezno logiranje na PSN. To traže igre poput Forze Horizon 5, Master Chief kolekcije i Sea of Thievesa, a tko zna, mogao bi i remake The Last of Usa jednom kada izađe na PC-ju. Sinkronizacija trofeja i napretka s PlayStation naslovima sasvim je izvjesna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano