Šire se glasine kako Call of Duty: Black Ops 4 neće imati singleplayer kampanju

Čini se kako bi novi Call of Duty mogao biti isključivo multiplayer iskustvo.

Neidentificirani izvor koji je navodno upoznat sa tijekom razvoja igre Call of Duty: Black Ops 4 nepominje kako dotični neće imati single player komponentu. Time bi Black Ops 4 bio ujedno prvi Call of Duty ikada koji nema singleplayer kampanju.

Dodatni izvori kaže da je postalo očito kako Treyarch neće stići kompletirati i ubaciti singleplayer dio do zacrtanog datuma izlaska izgre. Navodno se Treyarch fokusirao na razvoj i proširenje multiplayer komponente u što bi bio uključen i popularan Zombie mod. Singleplayer bi u neku ruku zapravo ustupio mjesto kooperativnom igranju što bi reklo da će Black Ops 4 imati i određene co op modove.

https://www.youtube.com/watch?v=tJv-xtxKkQY

Activision se mudro brani šutnjom, odnosno izjavom kako nemaju komentara na glasine i špekulacije koje kolaju internetom. Sve će se znati 17.5.2018. kada će biti službeno otkrivenje igre Call of Duty: Black Ops 4. Tako da sve napisano dosada uzmite sa dozom rezerve.

Datum izlaska je zakazan za 12.10.2018. za PlayStation 4, Xbox One i PC.

P.S.

Želite li “novo” Call of Duty singleplayer iskustvo ove godine? Ne brinite. Activision će izbaciti remaster igre Call of Duty: Modern Warfare II. Isključivo singleplayer. Bez multiplayera. Da, dobro ste pročitali. Možda ga upakiraju kao neki dodatni DLC.

Izvor: Polygon