Vijesti

Sjećate se kompanije koja je prva ponudila PS5 stranice u boji? Sony ih je zatvorio!

Prije samo 7 dana, pisali smo o maloj kompaniji iz Engleske koja je prva na svijetu ponudila custom faceplateove za PlayStation 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranice u boji za PlayStation 5 već su u prodaji

Ekipa iz Engleske planirala je prodavati stranice u boji za $40 uz besplatnu dostavu. E kad je dostava besplatna – onda je to fantastičan deal.

Moramo se malo šaliti, ali i biti iskreni pa reći da je za komad plastike $40 jednostavno puno previše.

Na žalost ekipe iz Engleske, Sony je vrlo brzo ugasio njihove poduzetničke podhvate. Prvo je kompanija morala promijeniti ime u “Customize My Plates” (prije se zvala “PlateStation 5), a prije otprilike 11 sati objavili su informaciju da moraju zbog pravnih razloga otkazati svima narudžbe.

Kompanija je imala problema s licenciranjem i kršenjem patenta, pa su bili primorani otkazati proizvodnju (stisnite F za 3D printer u garaži). Sony je naravno predvidio puno ranije da će netko pokušati ovako nešto izvesti, pa su promptno ugasili bilo kakav pokušaj zarade preko njihovih leđa.

Ovo nam samo govori da će sam Sony u budućnosti prodavati stranice za PS5 ili će to raditi treće strane kojima će licencu (uz naravno naknadu) odobriti sam PlayStation.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano