Vijesti

Skoro 500 naslova sniženo je na PS Store Spring Saleu, odlične igre i za 20-ak kuna

Proljetna rasprodaja krenula je na PlayStation Storeu. Sony tvrdi da je ovo najveća rasprodaja ove godine dosad, što ipak ne bismo ocjenjivali, ali znamo da su dvije najveće PS4 ekskluzive na nikad većem popustu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Last of Us Part II snižen je za 57% i cijena mu iznosi digitalno nikad nižih 227 kuna. Nikada niže nije se digitalno našao ni Ghost of Tsushima koji se ovom rasprodajom zaustavio na 302 kune.

Nažalost, i ova rasprodaja prošla je bez Sekira, ali zato je tu Bloodborne GOTY Edition koji je snižen na finih 98 kuna, a unutar cijene dobit ćete i The Old Hunters DLC. Izdvojili bismo još i Persona 5 Royal Deluxe Edition za 225 kuna, Red Dead Redemption 2 za 230, Resident Evil 2 za 108, The Witcher 3 sa svim ekspanzijama i DLC-ovima za 70 kuna, Crash Bandicoot za 135…

I ova rasprodaja donijela je čitav niz naslova ispod 10 eura. Tu ćemo izdvojiti Battlefield 1 koji je snižen na samo 60 kuna, Doom za 74, Dirty Rally za 37, Metro 2033 za 30, Soulcalibur VI za 70, Project Cars za 27 kuna, Onrush za smiješnih 19 kuna, Rainbow Moon za 22…

Čitavi popis naslova možete istražiti ovdje, a za kraj jedno dobronamjerno upozorenje. Danas bismo trebali dobiti popis novih PlayStation Plus igara za travanj. Strpite se do onda, jer i mi i vi znamo da nebi bio prvi put da ste potrošili novac na igru koja je uskoro postala besplatna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano