Vijesti

Sledgehammerov ovogodišnji Call of Duty navodno je WW2 igra

Jedan od najpouzdanijih Call of Duty leakera Victor___Z na sebi svojstven način odlučio je podijeliti svoja saznanja o ovogodišnjoj CoD igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako to još uvijek nije službeno potvrđeno, mnogi pouzdani leakeri složni su u tome kako Sledgehammer radi na novoj Call of Duty igri, što bi bila njihova prva samostalna igra još od 2017. i uspješnog WWII.

Victor___Z je svojevremeno prvi javljao informacije o Modern Warfareu, crossplay igranju i velikim mapama, javljao je i prošle godine prije svih informacije o Black Opsu 4, stoga nam se ovo čini kao nešto legitimno za podijeliti.

Ovaj put Victor je na Twitteru podijelio promo sliku WWII igre uz emoji čekić (Sledgehammer), a kasnije je potvrdio kako zaista želi hintanti da će novi Call of Duty biti u okruženju Drugog svjetskog rata.

Dakle, ukoliko je Victor u pravu, radi se o direktnom nastavku na igru iz 2017. godine, a u tom slučaju bit će zanimljivo vidjeti na koje ime će se odlučiti ekipa iz Activisiona i Sledgehammera.

Dosad se špekuliralo kako bi novi CoD mogao biti svašta. Od ratovanja u 50-im godinama, 70-im, Vijetnama… pričalo se čak i o futurističkom ratovanju poput onog u Advanced Warfareu, ali Drugi svjetski rat je zasad najrealističniji scenarij.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano