Vijesti

Snima se Until Dawn film, a navodno se vraća i igra

Popularna interaktivna horor drama i PS4 ekskluziva Until Dawn navodno se vraća na PS5 i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva to pouzdani leaker Billbil-Kun, koji je ovih dana prilično aktivan sa Sonyjevim objavama, pa je već dao naslutiti skoru State of Play prezentaciju na kojoj će biti novi prikaz za Death Stranding 2.

No vratimo se na Until Dawn kojeg Billbil ne spominje u kontekstu nastavka ili nekog spin-offa, već u obliku novog izdanja koje je remaster ili remake. Dakle, otprilike ista igra, ali s ažuriranim vizualima. Zašto?

U produkciji je i film

Ima smisla budući da je Sony nedavno dogovorio snimanje filma kojeg će producirati kroz svoj PlayStation Productions. Za scenarij je zadužen Gary Dauberman (Annabelle, The Nun), a Until Dawn film bit će prvi od nekoliko horor projekata koje će za Sony pisati i adaptirati ovaj scenarist.

U tom kontekstu, reizdanje Until Dawna svakako ima smisla. Osobito jer neće koštati previše, a dobro će se nadopunjavati s filmom. Dosadašnja iskustva poučila su nas kako TV i filmske adaptacije imaju dobar utjecaj na prodaju izvornih igara.

Ovo je sada puko nagađanje, ali znate li što ima još više smisla? Until Dawn 2. Studio Supermassive Games poslije ove igre nastavio je raditi na sličnim narativnim iskustvima poput The Quarry i The Dark Pictures antalogije, međutim, Until Dawn do dan danas svakako je njihov najveći hit.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano