Vijesti

Snimanje za The Last of Us Part 3 navodno se događa u narednim mjesecima, a šire se i prvi navodni detalji

I dok Naughty Dog nastavlja vrijedno raditi na The Last of Us online multiplayer igri, sve je više glasina i naznaka kako jedan veliki dio studija radi i na idućem TLoU iskustvu za jednog igrača. Studio je već ukazao kako je rad na novom velikom SP projetku već u tijeku, ali tek treba potvrditi da je to TLoU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja inače dokazani insajder u filmskoj industriji ViewerAnon, Naughty Dog do kraja godine priprema prvu fazu glasovnog i mocap snimanja za The Last of Us Part III. Tvrdi da će Ellie imati “najmanje jednako bitnu ulogu kao u prethodniku”, a na njegove informacije nadovezao se još jedan pouzdani leaker.

Leaker DanielRPK s ipak većim iskustvom izvještavanja o igrama ima nešto konkretnije informacije. Na svojem Patreonu spominje likove okupljene u grupu preživjelih, poput liderice Val, Ezre koji ima ambiciju svrgnuti Val, nekadašnjeg vojnika Masona razapetog između njih dvoje, te Lucasa, mladića s nešto mračnijom stranom u priči.

Ako pitate nas, navedeni likovi bolje zvuče u okviru The Last of Us multiplayer projekta i sasvim je moguće da netko s ovakvim informacijama pomiješa projekte. Inače, taj isti projekt navodno je zapao u razvojne probleme. Radi se o multiplayer igri koja je nastala iz online komponente The Last of Usa 2 i postala zasebnom igrom, u razvoju je najmanje nekoliko godina međutim, još Naughty Dog još uvijek nije spreman konkretno pričati o istoj. Ugledni Jason Schreier ukazao je na probleme u raju, a sve nakon što su developeri iz Bungieja, kao dežurni stručnjaci u live service žanru, navodno ukazali na neke strukturne nedostatke.

“Naš tim nastavit će raditi na projektu, kao i na našim drugim igrama u razvoju, uključujući potpuno novo iskustvo za jednog igrača; veselimo se što ćemo uskoro podijeliti više” poručio je Naugty Dog u svojem posljednjem službenom obraćanju.

Igra

Povezano