Vijesti

Sony bi novi PS5 mogao otkriti početkom godine na CES-u

Nakon nekoliko pandemijskih godina, najveći tehnološki sajam na svijetu vratit će se u približno punom izdanju. CES 2023 kreće 5. 1., a svoje prisustvo konferencijom Sony je najavio dan uoči službenog otvaranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sonyju će se 4. 1. u 2 ujutro po našem vremenu na pozornici pridružiti i predstavnici nove kompanije. Sony i Honda predstavit će svoju viziju automobila budućnosti, koji vide u sinergiji s PS5 konzolama, međutim, pronaći će se tu još čitav niz nove tehnologije.

Šuška se i o novoj izvedbi PlayStationa 5. O njoj smo već pisali, kažu da će biti manja, štedljivija, identičnih performansi te neće imati čitač Blu-Ray diskova koji Sony ubuduće planira prodavati odvojeno.

Dakle, novi PS5 bit će svojevrsna “slim” verzija, jeftiniji za proizvodnju što će, nadamo se, odraziti se i na konačnu cijenu konzole. Ali ne zaboravimo i da što se tiče PlayStationa Sony za 2023. planira PlayStation VR 2, novi DualSense Edge kontroler i možda još pokoje iznenađenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano