Vijesti

Sony gasi servere za Killzone Shadow Fall

Gase se serveri za Killzone Shadow Fall, Killzone Mercenary (Vita) te RIGS: Mechanized Combat League (PSVR), objavio je danas studio Guerilla Games.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugasit će se 12. 8., kada se ujedno gasi i Intercept kooperativni mod za Shadow Fall. Istovremeno, kampanja za jednog igrača ostaje aktivna i dalje, što ujedno znači da Shadow Fall mogu offline igrati i PlayStation Plus Extra pretplatnici. Ako im se uopće ponavlja desetak sati jednolične kampanje.

Da će se ovakvo nešto dogoditi pretpostavili smo još početkom prošle godine kada je Sony, čini se, potpuno odustao od Killzonea. Mnogi su gašenje internet stranice protumačili kao konačno gašenje serijala.

ffa anketa

Biste li željeli novi Killzone naslov?

Shadow Fall i Mercenary ujedno su i posljednji Killzone naslovi uopće. Krajem ove godine obilježit ćemo punih 9 godina od izlaska nekoć perjanice Sonyjevog rostera ekskluziva. Nedostaje li vam Killzone?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano