Vijesti

Sony je demantirao probleme u proizvodnji PlayStationa 5

“Ajmo, hitno updajte, bemti sve. Uz podnaslov, PS5 za sve!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže @PS2MASTER s foruma prijeteći Kratosovim Nemesis bičem kojeg je izvadio iz tamn…ups, podruma baš za ovu priliku. Nije da imamo izbora, jer Sony je upravo demantirao informaciju o kojoj je jutros pričao čitavi svijet.

Svi su prenijeli Bloombergov izvještaj da Sony ima problema s proizvodnjom PS5, pa i mi, a Sony je nakon 10-ak sati šutnje tu informaciju ipak demantirao za Gamesindustry.biz.

“Dok inače nemamo običaj izvještavati o proizvodnji, informacija koju je objavio Bloomberg je netočna”, stoji u izvješću. “Od kad je krenula masovna proizvodnja nismo promijenili plan proizvedenih PS5 konzola.”

Dakle, osim ako se ne radi o vještoj igri riječima gdje demantiraju probleme u proizvodnji, ali ne i inicijalno planirani broj prodanih primjeraka, Sony je potvrdio kako će oko 15 milijuna primjeraka biti isporučeno diljem svijeta zaključno s posljednjim danima 3. mjeseca 2021.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano