Vijesti

Sony je najavio početak prodaje maski za PS5, nažalost ne i u Hrvatskoj

Nakon mjeseci trakavice s patentima i povlačenja po odvjetničkim uredima, Sony je konačno predstavio službene raznobojne maske za PS5 konzole. I jeftinije su od Dbrandovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prodaju stiže u prvom mjesecu 2022. u istim bojama u kojima se nude i u kojima će se tek nuditi DualSense kontroleri. To su Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple izvedbe.

Nažalost, one za početak u prodaju stižu samo u odabranim zemljama. Među njih 22 nije Hrvatska, a nedostaje i čitav niz drugih, redom većih EU zemalja poput Poljske, Mađarske, Češke, Belgije, Nizozemske… Možda i bolje, jer cijena im iznosi 55 dolara. Jeste li spremni komad plastike platiti 400-ak kuna?

Istovremeno, najavljene su i dvije nove boje za DualSense. To su Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple, a za razliku od maski za PlayStation 5, kontroleri u novim bojama u prodaju kreću globalno (pa tako i u Hrvatsku) idući mjesec.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano