Vijesti

Sony je objavio da je Star Wars: KOTOR Remake PS5 ekskluziva, a zapravo nije

U danu prepunom obrata i neispunjenih želja petrolejskih dolara jednog ćelavca i njegove umjetno stvorene ekipe, i Sony je dao obol zbunjujućim porukama na društvenim mrežama. Znamo da je jučer bio “May the Fourth” iliti “May the 4th Be With You” dan koji slave svi Star Wars fanovi. Moramo priznati da smo očekivali puno više od njega, no barem smo vidjeli spektakularan trailer za Obi-Wan Kenobi seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake je PS5 ekskluziva? Nije.

Ne znamo tko vodi službeni Sonyjev Twitter račun, no u svega par sati njihova objava je uzburkala igrače i Star Wars fanove. Sony je ponosno objavio kako Star Wars: Knights of the Old Republic Remake dolazi ekskluzivno na PS5.

Sonyjeve krive navode morao je ispraviti jedan od developera koji je objasnio kako je Star Wars: Knights of the Old Republic Remake samo vremenska PS5 ekskluziva koja dolazi i na PC. Sony je kasnije obrisao lažni tvit.

Nakon što je misterij ekskluzivnosti riješen, slijedi nam toliko poznata igra čekanja. Još uvijek ne znamo kad izlazi Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, a zasad što smo vidjeli od igre je tek kraći CGI teaser.

Nadamo se da ćemo vrlo brzo imati priliku saznati kako napreduje rad na remakeu. Sony već dugo miruje i sve nam se čini da je ovo samo zatišje pred novi State of Play.

Igra