Vijesti

Sony je otkrio 5 novih i interesantnih PlayStation VR 2 igara

U srijedu smo obilježili lansiranje PlayStation VR-a 2 s poprilično jakom postavom igara poput novog Horizona te Gran Turisma 7 i Resident Evil Villagea koji su potpuno prilagođeni za VR igranje. Tu je još niz većih i manjih naslova, njih preko 30 obilježit će tzv. launch window, a Sony je na State of Play prezentaciji predstavio još pet prilično zanimljivih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o novim PS VR2 igrama čitajte ispod, a najave svih drugih naslova pronađite u našem rezimeu prezentacije.

Before Your Eyes

Before Your Eyes nagrađivani je VR naslov s PC-a, narativna avantura sa snažnom emotivnom pričom u kojoj proživljavate život glavnog lika kroz njegove oči, od samog rođenja do kraja uz brojne ključne događaje. Igra se jako jednostavno, okretanjem glave i treptanjem očiju, a razvoj priče ovisi o načinu na koji radite te dvije aktivnosti. Izlazi 10. 3.

Journey to Foundation

Journey to Foundation je još jedna narativna avantura temeljena na SF pričama Isaaca Asimova napisanih prije 80 godina. Igrate u ulozi galaktičkog špijuna pred kojeg igra stavlja brojne moralne dileme. Hoćete li se svrstati na stranu umirućeg Carstva ili ćete se pridružiti sanjarima ud zabranjenoj organizaciji Foundation koja želi ponovno sagraditi civilizaciju ispočetka? Izlazi na jesen ove godine.

The Foglands

The Foglands je SF western roguelike shooter koji bi u moru narativnih iskustava trebao zadovoljiti one željne akcije. The Foglands je dizajniran s kaotičnim situacijama na umu, developeri žele da se osjećate kao usred salonskog napucavanja na Divljem zapadu, a točno tako i izgleda. Kaotično je zabavno, a koliko zapravo zabavno saznat ćemo kasnije ove godine.

Green Hell VR

Green Hell VR se na PC-ju dići kao najkompletnije survival iskustvo u VR-u što je, slažu se mnogi, čista istina. Baš poput pravog Green Hella, onog koji nije u VR-u, GHVR pred vas stavlja veliki otvoreni svijet, a kako biste preživjeli morat ćete savladati tehnike preživljavanja, craftati oružja i opremu, braniti se od životinja i drugih napasti, a u pozadini svega je duboki sistem zdravlja koji uključuje glad, žeđ, umor, mentalno zdravlje… U amazonsku džunglu kroz PS VR2 ulazimo negdje kasnije ove godine.

Synapse

Synapse je akcijska pucačina djelomično psihodeličnog stila s dodatkom mentalnih sposobnosti poput telekineze kreatora hvaljenog VR naslova Fraced. Podizanje neprijatelja te manipulacija ključnih predmeta telekinezom izgleda izrazito zabavno. Developeri iz nDreamsa uvjereni su da razvijaju next-gen mehaniku borbe u VR-u, a koliko su dobri u tome saznat ćemo negdje kasnije ove godine.

ffa anketa

Koju ocjenu biste dali noćašnjoj State of Play prezentaciji?

  • 4 25%
  • 3 22%
  • 2 20%
  • 5 17%
  • 1 17%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra