FFA Focus

Rezime svih najava sa State of Play prezentacije: Resident Evil 4, Tchia, Suicide Squad, Destiny 2, Baldur’s Gate III…

Noćašnja State of Play prezentacija nije iznenadila ničem što bi vas izulo iz cipela, ali dobili smo nove prikaze nekih od najiščekivanijih naslova u narednih nekoliko mjeseci poput Resident Evil 4 Remakea, Suicide Squada, ekspanzije za Destiny 2 te Tchie koju ćete, sigurni smo, svi obožavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku pronađite rezime svega predstavljenog. Ako vas zanima, kliknite link na vijest za više detalja, a na kraju teksta u anketi glasujte koju ocjenu biste dali prezentaciji.

Resident Evil 4 remake dobio je novi akcijski prikaz te najavu demoa

Treći trailer za remake Reident Evila 4 prikazuje sve osim kiše. Sve je isto, a opet toliko bolje, i to je zapravo najbolji kompliment koji jedan remake može dobiti. RE4 Remake izlazi 24. 3., a uoči izlaska zakazan je demo.

Suicide Squad: Kill the Justice League dobio je prošireni gameplay prikaz

Rocksteady je prikazao jako puno gameplaya. Kooperativna PvE akcija izgleda prilično zanimljivo i čini se da će DC dobiti ponovno dobar naslov nakon mnogima razočaravajućeg Gotham Knightsa. Suicide Squad: Kill the Justice League izlazi 26. 5.

Otkrivene su PlayStation Plus igre za travanj

Akcijska avantura Tchia od prvog dana izlazi na PlayStation Plusu, dolazi i Battlefield 2042 koji s posljednjim ažuriranjima ponovno izgleda zanimljivo, a u Extru stiže i remaster Uncharted kolekcije za PS5 te još nekoliko velikih AAA naslova. Sjajan ožujak za PlayStation Plus.

Baldur’s Gate III izlazi i za PS5

Nakon nekoliko godina u early accessu na PC-ju, Baldur’s Gate III će u konačnom izdanju izaći i na PS5, a datum izlaska je zakazan za 31. 8.

Street Fighter 6 dobio je prikaz tri nova lika

Cammy ima novi look, Zangief je gotovo identičan kao u prethodnim igrama, a Lily je potpuno novi lik. SF6 je zakazan za 2. 6. na PC, PS4 i PS5 te XSX/S.

Tchia je dobila datum izlaska

Predivna akcijska avantura Tchia doima se kao da će biti jedno od najugodnijih iznenađenja 2023. godine. Sve izgleda toliko simpatično da bi bilo šteta propustiti, a propustiti nećete budući da 21. 3. izlazi u sklopu PlayStation Plus Extra pretplate za PS4 i PS5 (i na Steamu).

Destiny 2 Lightfall dobio je launch trailer

Fanovi su na ovo čekali 10 godina i zapravo je teško prisjetiti se kada su fanovi nekog univerzuma bili OVOLIKO oduševljeni nekim trailerom. Konačan sukob The Witnessa i The Travellera raspametio je sve, a Lightfall ekspanzija izlazi u utorak 28. 2.

Humanity u svibnju izlazi za PC, PS5 i PS VR2

Teško je opisati što je to Humanity. Radi se o akcijskom puzzle platformeru koji, premda kombinacija žanrova djeluje nespojivo, jako dobro funkcionira.

5 novih igara za PlayStation VR 2

Sve o novih 5 zanimljivih igara za PlayStation VR 2 pogledajte u zasebnom tekstu klikom ovdje.


ffa anketa

Koju ocjenu biste dali noćašnjoj State of Play prezentaciji?

  • 4 25%
  • 3 22%
  • 2 20%
  • 5 17%
  • 1 17%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano