Vijesti

Sony je patentirao kustomizirane stranice za PS5. Uskoro u prodaji?

Još u studenome prošle godine Sony je prijavio patent imena “poklopac za elektronički uređaj”, međutim, ako ga malo bolje pogledate, jasno je kako se ne radi o “poklopcu” za bilo koji uređaj.

U studenome prijavljen, a sada i odobren – Sony više nema zapreke da krene ekskluzivno prodavati kustomizirane stranice za PlayStation 5.

Sony predmet rasprave naziva “ukrasnim dizajnom” koji se može nataknuti na već postojeće stranice kao skin, ili u potpunosti zamijeniti već postojeće.

Upravo zbog tog patenta kanadski proizvođač Dbrand bio je primoran povući vlastite kustomizirane stranice sa tržišta, a zatim je nakon savjetovanja s pravnicima dizajnirao nove, koje se od Sonyjevih razlikuju nešto drugačijim dimenzijama i rupicama za ventilaciju.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close