Vijesti

Sony je potvrdio PS+ igre za lipanj, od 3 naslova čak 2 su potpuno nova

Španjolski Areajugones još je jednom bio u pravu. I za lipanj su pogodili postavu PlayStation Plus igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su redom:

  • Operation: Tango (samo za PS5)
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
  • Star Wars Squadrons

Virtua Fighter 5 i Operation: Tango su ujedno i potpuno novi naslovi. Izlaze upravo 1. 6. na dan ažuriranja PS+ stoga je ovo pravi raritet.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown je remaster PS3 naslova s novim online modovima (uključujući i ranked), turnirima i ligama oko kojeg se SEGA nada graditi jednu lijepu esport priču.

Operation: Tango će dobiti PS+ korisnici samo na PS5, a radi se o kooperativnoj špijunskoj avanturi koja će vas i prijatelja poslati na lokacije diljem svijeta te će vas natjerati da zajednički surađujete. Twist leži u tome da ne vidite jedan drugoga i surađivati možete jedino glasovno. Trebat ćete si prepričati što vidite, a zatim istovremeno izvoditi delikatne radnje. Zvuči jako zabavno.

O Squadronsu pak ne treba previše pisati. Radi se o odličnom Star Wars naslovu koji vjerno dočarava iskustvo letenja i borbi u X-wingovima i ostalim letjelicama negdje u dalekoj galaksiji.

Sve tri igre na PS+ stižu u utorak 1. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano