Vijesti

Sony je potvrdio PS+ igre za listopad

Ponovno “iscurilo” sve prije reda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE VIJESTI 29. 9.

Sony je potvrdio glasine i objavio igre za listopad! Kako smo ranije pisali, PS+ igre za 10. mjesec su: Hell Let Loose (PS5), Mortal Kombat X i PGA Tour 2K21.

ORIGINALNA VIJEST

Polako, ali sigurno, PlayStation Plus igre postaju najlošije čuvana tajna u svijetu igara. Prošli mjesec se dogodio isti scenarij kao i sada. Nekoliko dana prije službene objave, portal Dealabs otkrio je koje nam to igre dolaze na PS+ i moramo reći da nam se postava igara za 10. mjesec čini jako solidnom.

Na PS5 nam stiže vrlo zanimljiva pucačina iz prvog lica smještena u razdoblje Drugog svjetskog rata. Pogađate da je riječ o Hell Let Looseu, za kojeg je naš @ficolegend napisao detaljan i opširan vodič koji će vam itekako biti koristan i potreban za prvih nekoliko sati igranja.

Druga igra svidjet će se svim ljubiteljima golfa. Radi se o vrlo solidnoj i zabavnoj simulaciji golfa PGA Tour 2K21. Vjerujemo da vam je 2K brand itekako poznat s košarkaških terena.

Posljednja igra namijenjena je svima vama koji volite tabačine. Doduše, Mortal Kombat X izašao je 2015. godine i radi se o starijoj, ali i dalje vrlo kvalitetnoj tučnjavi koja je pokupila odlične ocjene kod kritike i većine igrača.

Kako vam se čini PS+ postava igara za idući mjesec? Prilično je ponuda šarena i žanrovski raznolika, pa se nadamo da ćete pronaći nešto za sebe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano