Vijesti

Sony priprema novi gaming brand te unutar njega nove headsetove i monitore

Sony uskoro planira predstaviti profesionalni kontroler za PS5 s modularnim palicama i pozadinskim tipkama, međutim, Tom Henderson javlja kako je priča s novim hardverom poprimila šire okvire s totalno novim brandom gaming uređaja koji će koegzistirati uz PlayStation.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod nazivom Inzone priprema tri nova headseta i dva monitora, pa iako sve njih planira promovirati i frazama poput “savršeni za PlayStation”, sasvim je jasno kako Sony pod novim, manje ekskluzivnim imenom planira zagristi komad PC kolača.

“Savršeni za PlayStation 5”, ali i za PC

Znaju se i karakteristike novih uređaja. Žičani headset Inzone H3 bit će najjeftiniji iz linije i podržavat će prostorni 3D 360 zvuk. Inzone H7 je bežičan, s istim mogućnostima i skuplji, a Inzone H9 je elitna klasa uz dodatak tehnologije za poništavanje pozadinske buke.

Kako Hendersonu navodno otkrivaju, unutar Inzone branda priprema se i dva monitora “s ekskluzivnim značajkama za PlayStation”. Jedan će imati 4K rezoluciju i osvježavanje u 144Hz, dok će drugi biti za igranje u HD-u uz osvježavanje u 240Hz – idealan za brze kompetitivne FPS-ove na PC-ju. Oba monitora imat će VRR, odziv unutar milisekunde i HDR te mogućnosti prikaza brojača FPS-a, dinamične promjene osvjetljenja (primjerice, za lakše prepoznavanje protivnika u igrama kod prelaska u mračnije prostore) i slično.

Cijene su zasad nepoznate, a ako je sve istina, a trebalo bi biti jer Tom Henderson je dosad imao jako dobre izvore, novi uređaje Sony će otkriti idući tjedan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano