Vijesti

Sony promovira EA Sports FC24 sa Zidaneom i Beckhamom

Nakon uspješnih nekoliko godina suradnje s FIFA serijalom, izgleda da je Sony ugrabio marketinška prava i za EA Sports FC 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da će nasljednik najpopularnije igre na svijetu u narednim prikazima subliminalno odašiljati poruke kako je nogometnu simulaciju najbolje igrati na PS5, a točno u tom smjeru, samo puno jasnije, ide novi trailer za EA Sports FC kojeg je snimio i producirao sam Sony.

I dok sami trailer ne otkriva točno zašto je EA Sports FC 24 najbolje igrati na PS5, nogometne zvijezde poput Grealisha, Drogbe, Beckhama i Zidanea redaju se na ekranu uz ponavljajuću poruku – “igrajte bliže”. Tek trebamo saznati što “igrajte bliže” znači, ali kako se bude približavao kraj rujna, EA će vjerojatno demonstrirati posebne mogućnosti DualSensea te ukazati na ponekog besplatnog igrača u Ultimate Teamu na PlayStation konzolama.

Inače, u tijeku je zatvorena beta čiji kraj se očekuje u četvrtak 31. 8., a otvoreno beta testiranje očekuje se negdje tokom rujna, uoči zakazanog datuma izlaska EA Sports FC-a 24 29. 9.

Igra

Povezano