Vijesti

Sony s tvorcima Destinyja radi na novoj multiplayer ekskluzivi

Kada je Jim Ryan jutros komentirao ulaganja Microsofta s “mi ulažemo u igre” i očekivali smo ovako nešto. Firewalk je studio nastao od veterana Bungieja, a u suradnji sa Sonyjem rade na novom multiplayer naslovu.

Glava studija Tony Tsu na PlayStation Blogu otkrio je da na igri rade još od 2018. godine, a od kada su krenuli okupili su neka od zvučnih imena gaming industrije.

Game direktor Ryan Ellis je tvorac Destinyja i njegov kreativni direktor te ujedno i veteran Bungie studija. Izvršna producentica Elena Siegman producirala je Bioshock Infinite i obje Destiny igre, a ostatak tima čine ljudi koji su, osim na Destnyju, radili i na Mass Effect igrama te Apex Legendsu.

Kako kaže šef Tony Tsu, imaju ambiciju stvoriti multiplayer naslov koji će obilježiti dekadu, a bliže tome definitivno će ih približiti Sony koji financira čitavi projekt.

Više o samoj igri nismo saznali ništa. Miriše na FPS i nema biti što drugo, ali nije potvrđeno. Vjerujemo kako nećemo predugo čekati na prve konkretne detalje. Multiplayer pucačinama obično ne treba više od 3-4 godine razvoja, a ovaj naslov je u razvoju od 2018.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close