Vijesti

Sony želi da dodatno platite ako želite nadograditi Horizon Forbidden West s PS4 na PS5; Collectors stiže bez diska

Sony nastavlja sad već degutantno izvlačenje svake lipe iz džepova vjernih igrača i s nadolazećim Horizon Forbidden Westom, nakon što je isto napravio i s prethodnim cross-gen ekskluzivama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nadogradnju Ghost of Tsushime s PS4 na PS5 fanovima su izbili 30 eura. Slično, a možda još i gore napravit će i s Horizon Forbidden Westom, otkriveno je to povodom najave posebnih izdanja igre. Ako ste mislili da je 600 kuna dovoljno, e nije.

“Za one koji žele pristup PS4 i PS5 verzijama Horizon Forbidden Westa, molimo vas kupite Digital Deluxe, Collector’s ili Regalla ediciju igre. Dvostruko pravo igranja se ne primjenjuje na standardne edicije igre”, poručuju nam na PlayStation Blogu. Mogućnost nadogradnje za neki manji iznos NE POSTOJI.

Digital Deluxe Edition.

Dopustite da vas upoznamo s Digital Deluxe izdanjem, najjeftinijem za PS4 igrače koji planiraju u budućnosti se prebaciti na PS5. Cijena mu na PS Storeu iznosi 679 kuna, a osim mogućnosti igranja na obje konzole dobit ćete još 2 specijalna oružja i outfita, nešto municije kako bi vam olakšali igranje, te digitalni Art Book, Soundtrack i digitalnu verziju The Sunhawk novele.

Kolekcionarska izdanja sa steelbookom, ali bez diska?

U ponudi je i tzv. Special Edition koji donosi steelbook zajedno s diskom (PS4 ili PS5), mini figuricom Aloy i digitalnim art bookom koji nam se čini kao najlogičnije rješenje za kolekcionare. Jer ovo što su napravili s pravim kolekcionarskim izdanjima baš i nije u redu.

Collectors te Regalla edicije izgledaju fantastično, a kolekcionari među vama, s obzirom na sve, neka odluče sami zaslužuje li Sony vaš novac. Posebno pažnju obratite na posljednji paragraf.

Obje kolekcionarske verzije donose sve što i Digital Deluxe plus dodatne fizičke memorablije, a cijene dosad nismo pronašli.

  • Forbidden West SteelBook (Collectors i Retalla)
  • Statue Tremortuska (s dodatkom na leđima za Retalla verziju) i Aloy (Collectors i Retalla)
  • Replika Focusa s postoljem (Retalla)
  • Mini Art Book (Collectors i Retalla)
  • Platnena karta (Retalla)
  • 2 art printa (Retalla)
  • Digitalni kod za download igre

Jeste li primijetili nešto? Nijedno od kolekcionarski izdanja ne stiže s diskom. Čemu onda steelbook? Što u njemu držati? Ako želite fizički disk morat ćete dodatno kupiti fizičku verziju igre. Za preporučenih 600 kuna ili ako nađete negdje po nižoj cijeni. Apsurdno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano