Vijesti

Sonyjeva fantasy igra smještena u London izlazi na PS5 i PC

Tvorci The Getawaya i odličnog VR naslova Blood & Truth iz studija SIE London rade na kooperativnoj akcijskoj igri smještenoj u fantasy London. O još uvijek bezimenoj igri saznali smo prošle godine, a sada oglas za posao otkriva nove detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnosno detalj. Nešto što smo onomad nazivali PS5 ekskluzivom to neće biti, odnosno, kako otkriva oglas za posao dizajnera borbe, ovaj AAA live service naslov izaći će i na PC. Barem tako sugerira traženo obavezno iskustvo razvoja igara za konzole i PC.

Osim da se radi o najambicioznijoj igri ikad ovog studija, o samom projektu još uvijek ne znamo previše. Na jednoj konceptualnoj slici zmaj prelijeće Londonski most, u pozadini je Big Ben, a podno njega su fantasy stvorenja. Sve to tek treba staviti u neki konkretan kontekst, premda igrači i nisu nešto oduševljeni Sonyjevom recentnom politikom guranja live service projekata.

Naime, Sony planira izdati čak 10 online multiplayer naslova u naredne 3 godine i nada se da će barem jedan ostvariti globalnu popularnost poput Rocket Leaguea, Fortnitea ili Warzonea. Hoće li jedan od njih biti u svibnju najavljeni Fairgame$ Haven studija kreatorice Assassin’s Creeda? CGI prikaz nije baš oduševio, ali zato jest prošlotjedni gameplay prikaz Helldiversa 2.

Povezano