Vijesti

Spider-Man 2 bit će masivan i zapanjujuć, tvrdi glasovni glumac

Prilično hrabro, početkom ove godine Sony je potvrdio da će Marvel’s Spider-Man 2 sigurno izaći do kraja ove godine. Navodno Insomniacu sve ide po planu i jedan od najvećih zabavnih IP-eva dobit će svoj nastavak u 2023., a u tom smjeru idu i izjave Yurija Lowenthala, glumca koji Spider-Manu pruža svoj glas u igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još mi je preostalo malo posla. To je ogromna igra pa još uvijek malo radim”, odgovorio je Lowenthal na pitanje Comic Book Movie portala je li već završio sa svojim obavezama za Marvel’s Spider-Man 2. “Znam da su uvjereni u datum izlaska i Insomniac je uvijek bio dobar po tom pitanju. Očito ne mogu puno pričati o igri, ali reći ću vam da je zapanjujuća.”

“Znaju da imaju velike cipele za popuniti nakon posljednje dvije igre i uspjeli su”, uz smijeh tvrdi Lowenthal. “Jedva čekam da ga zaigrate.”

Dvojka će se nastaviti direktno na događaje iz originala te Miles Morales. Peter Parker i Miles Morales ovaj put podijelit će naslovne uloge, a u narednim mjesecima saznat ćemo više detalja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano