Vijesti

Spider-Man 2 coveri za PS5 rasprodani u rekordnom roku. Sad se preprodaju po punoj većoj cijeni

Prije nekoliko dana pisali smo o limitiranim izdanjima Marvel’s Spider-Man 2 dodataka za PS5. U prodaji su se našli posebno stilizirani PS5 paket i DualSense kontroleri te odvojeno coveri za PS5. I dok se čitava konzola i kontroler još uvijek mogu prednaručiti, coveri su rasprodani u nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Forumi i komentari prepuni su negativnih iskustava o otkazanim prednarudžbama. Domaće trgovine su, doznajemo, dobili ograničeni broj primjeraka za prodaju. Međutim, ne toliko malo, koliko je zapravo vladao golemi interes. I nije samo kod nas, u drugim zemljama je isto. Marvel’s Spider-Man 2 covera nema nigdje, a možda ih više neće ni biti.

Trenutna situacija na eBayu.

Znate gdje ih ima? Na oglasnicima, preprodaju ih. Na našima još uvijek ne, ako ih pronađete javite nam, ali na stranicama poput eBaya skalpeli već djeluju naveliko. Prodaju se i po nekoliko puta većim cijenama od inicijalno traženih 65 eura. 144 eura s poštarinom je najniže na što smo naišli.

Da vlada interes vidimo i na aukcijama, koje redovito dosežu i preko 150 eura. Sve to ukazuje na problem koji se povlači već nekoliko godina, od lansiranja PS5. Tzv. skalpeli su pronašli i ugrabili još jedan atraktivan artikl, koristeći se dominantno skriptama i nemoralnim alatima

Igra

Povezano