Vijesti

Spider-Man 2 dodaje plaćene kostime. Ali ima dobar razlog za to

Marvel’s Spider-Man 2, osim što je sjajna Spider-Man igra, sjajan je po tome što uopće ne sadrži mikrotransakcije te je sve kostime moguće otključati regularnim igranjem, što je raritet u modernim igrama. Iznimno, Insomniac će idući mjesec dodati prve plaćene skinove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Fly N’ Fresh paketu kostima kojeg su dizajnirali unutar udruge Gameheads. Udruga okuplja mlade ljude koji nisu imali životne prilike poput nekih drugih vršnjaka. Gameheads mlade neprivilegirane osobe obučava za razvoj i dizajn videoigara, pružajući im tako priliku izgraditi karijeru u toj industriji, priliku do koje bi u suprotnome jako teško došli.

Upravo toj udruzi odlazi sav prihod od skinova ostvaren u SAD-u do maksimalnih milijun dolara, nakon čega paket izlazi iz prodaje. Osim dva kostima, paket će brojati i prigodne naljepnice te okvire za Photo mod, a u prodaju dolazi 7. 3., kada je zakazano najveće ažuriranje igre dosad s New Game Plus modom.

Za kraj Insomniac uvjerava kako se radi o iznimci te ubuduće ne planira naplaćivati druge skinove unutar Marvel’s Spider-Man 2 igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano