Vijesti

Spider-Man Miles Morales i Spider-Man Remaster dolaze u bundleu na PS5?

Ako ćemo vjerovati uglednom GameInformeru, čini nam se da će PlayStation 5 vlasnici ove jeseni ili zime dobiti čak dvije Spider-Man igre i to u bundleu. Spider-Man Miles Morales je službeno najavljen i potvrđen te je sigurno da će biti PS5 first party launch igra.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Announcement Trailer | PS5

Znate i sami da Spider-Man: Miles Morales nije nastavak na Spider-Mana s PlayStationa 4, nego je riječ o samostalnoj igri kao što je to bio Uncharted: Lost Legacy.

No, ako ćemo vjerovati tiskanom izdanju GameInformera, uz Miles Moralesa na PS5 dolazi i remaster Spider-Mana koji je originalno izašao za PS4.

Vjerujemo da će (ako to bude istina) remaster raditi u nativnoj 4K rezoluciji i 60FPS-a, a učitavanja će biti nepostojeća. Upravo je Sony promovirao SSD brzine na primjeru Spider-Mana s PS4 konzole.

Ovakav bundle nam itekako ima smisla jer će igrači koji nisu igrali Spider-Mana na PS4 konzoli dobiti dvije igre i apsolutno potpuno Spider-Man iskustvo, a nama neće biti teško reprizirati igru na PS5 konzoli uz sve benefite koje će remaster verzija donijeti.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close