Vijesti

Spider-Man: No Way Home zaradio je milijardu dolara, treći je najuspješniji film u povijesti

Covid-19 pandemija pokazala se izuzetno izazovnom za velike kino blockbustere. Veliki filmovi su odgađani i po nekoliko puta te općenito bilježe manju zaradu, međutim Spider-Man: No Way Home ostvario je predpandemijske rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U manje od dva tjedna prikazivanja ostvario je zaradu od preko milijardu dolara. To mu je uspjelo za rukom u samo 12 dana, s čime se izjednačio na trećem mjestu sa Star Wars: The Force Awakens po brzini tog postignuća.

Spider-Man: No Way Home ujedno je i Sonyjev najveći film u povijesti po dosadašnjoj zaradi. Tomu unatoč, produkcija novog filma trilogije je neizvjesna, barem kada je u pitanju Tom Holland koji smatra kako postaje prestar za tu ulogu.

Tom navodno predlaže fokus na Miles Moralesa i Spider-Woman. Drugim riječima, vjerojatno traži veći honorar koji, uopće ne sumnjamo, će nakon ovakvih rezultata i dobiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano