Vijesti

Spider-Man s PS4 dobit će pravi remaster za PS5: Ray-tracing, nove teksture, puniji grad…

Spider-Man iz 2018. godine dobit će Ultimate Edition sa svim DLC-ovima za PS5, a nije sigurno hoće li se dodatno plaćati ako igru posjedujemo na PS4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se, kako tvrdi Insomniac, o pravom pravcatom remasteru. Teksture će biti nadograđene, pa će tako i likovi biti detaljniji s naprednijim ekspresijama lica. Sjene će biti poboljšane, objekti će imati ray-tracing refleksije, ulice će biti punije ljudi i automobila, a sve će to biti moguće gledati znatno dalje u daljinu nego kod Spider-Mana na PS4 Pro.

Učitavanja će biti instantna, a kao i kod Spider-Man: Miles Moralesa, tako će i remasterirani Spider-Man iz 2018. ponuditi tzv. performance mode za izvođenje igre u 60 FPS-a. Još uvijek nije jasno hoće li next-gen nadogradnja biti besplatna za vlasnike s PS4, a čitava Ultimate edicija s remasteriranim Spider-Manom bit će dostupna od prvog dana prodaje PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano