Spiritualni nasljednik Burnout igara Danger Zone 2 stiže već danas

Originalni kreatori Burnout serijala imaju novu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje je nova Burnout igra? Što se čeka? Gdje je nestao jedan od najomiljenijih serijala s prošlih generacija konzola? Osim remastera Burnout Paradisea nema ništa novog. A zašto? Pa možda jer je dobar dio zaposlenika Criterion Gamesa i kreatora Burnout igara napustio studio i pokrenuo svoj vlastiti.

Tako je nastao Three Fields Entertainment s jednom misijom – isporučiti kvalitetnu igru u Burnout štihu. S limitiranim budžetom prošle godine izbacili su Danger Zone, igru koja je u cjelom svojem obliku bila praktički Burnout Crash mode. Dakle, nedostajalo je sadržaja kojim su vrvile Burnout igre, ali je i cijena bila popularna.

a svakom igrom sve su bliže punokrvnom Burnout iskustvu

Međutim, najvažnije je bilo da su fanovi prepoznali trud developera, koji su uspjeli pokupiti simpatije, pa se prikupio potreban novac kako bi studio nastavio s radom i razvio kompleksnju igru. I eto nam danas Danger Zonea 2.

Da je ona dama koja je jučer vozila Vatrene igrala ovakvu igru, možda im nebi trebalo šest sati za preći 15 kilometara.

Iz skriptirane garaže “jedinice”, Danger Zone 2 nas vodi na prave ceste gdje nam je jedini cilj napraviti što više kaosa. To ćemo raditi s brdo automobila, uključujući i Formula 1 bolid na kilometrima atraktivnih staza koje kao da su “ispale” iz neke Burnout igre.

Dakle, Burn..ups… Danger Zone 2 stiže danas na PC, PS4 i Xbox One po cijeni od 140 kuna. Trebao bi ovo biti još jedan kvalitetan korak u smjeru punokrvne Burnout igre, s utrkama, mutliplayerom i sličnim blagodatima.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS