Vijesti

Square Enix će i dalje izdavati “zapadnjačke igre”, a Crystal Dynamics nastavlja razvoj Perfect Darka i novog Tomb Raidera

Iako se na prvu možda činilo tako, Square Enix ne odustaje potpuno od, nazovimo ih tako, zapadnjačkih igara. Unatoč prodaji Crystal Dynamicsa i Eidos Montreala te pripadajućih im IP-eva (poput Tomb Raidera i Deus Exa), Square Enix će i dalje nastaviti izdavati “zapadnjačke naslove”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Square se nije riješio IP-eva poput Life is Strangea, Outridersa i Just Causea, na kojima će raditi vanjski partneri Avalanche, People Can Fly, Dontnod i drugi, s kojima se već dogovore.

S Crystal Dynamicsom se ništa ne mijenja

Crystal Dynamics nastavlja razvoj na novom Tomb Raideru, ali isto tako ostaje asistirati Microsoftovom The Initiativeu na razvoju reboota Perfect Darka, što je dobra vijest budući da projekt baš i ne ide po planu.

Kod Crystal Dynamicsa se ništa ne mijenja, osim što će se možda nastaviti širiti većom brzinom pod utjecajem novog vlasnika. Isto vrijedi i za Eidos Montreal, koji još nije potvrdio da radi na nastavku Deus Exa, ali zato ima “nekoliko projekata u Unreal Engineu 5”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano