Vijesti

Square Enix kratkim teaserom najavio novu i veliku “AAA” igru koju ćemo vidjeti za par dana

Square Enix je uzeo termin Sonyja na E3-u. Prvotno sam mislio da ne znam hoću li uopće ostat budan jer nisam više mladić, nego malo stariji gospodin i ne znam je li mi sila baš preskakati san par dana, ali nakon što je Square Enix službeno potvrdio da će otkriti i pokazati Marvel’s Avengers igru bilo je jasno da moram ostati budan. Samo zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je stigla nova poslastica. Iako o igri ne znamo gotovo ništa, Square Enix će na konferenciji otkriti još jednu veliku blockbuster igru imena Outriders.

Igru razvija jedan od studija u Square Enixovu vlasništvu, a igrači nagađaju da je ovdje riječ o sci-fi akcijskoj avanturi ili RPG-u. Definitivno se tako i čini. Na kraju će biti FPS pucačina. Smiješak. Druge informaciju kažu da nije nikakva indie igra, već pravi blockbuster naslov.

Saznat ćemo sve za manje od 7 dana. Uz Outriders, Marvel’s Avengers, na Square Enix pressici vidjet ćemo Final Fantasy VII kao i za mene jako, jako, jako očekivanu igru, a to je Dying Light 2. Dakle, itekako se isplati ostati budan do ranih jutarnjih sati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano