Vijesti

Star Wars Jedi: Survivor dobio je najbolju zakrpu dosad. 60 FPS-a na konzolama i podrška za DLSS na PC-u

Sedmo ažuriranje za problematični Star Wars Jedi: Survivor donijelo je ono čemu su se nadali svi igrači, kako na PC-u tako i na konzolima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developer Respawn navodi kako je kompletno preradio Performance mod, te se sada igra izvodi u stabilnih 60 FPS-a na PlayStationu 5 te Xbox Series X. Kažu da je popravljen i Quality mod gdje će broj sličica u sekundi također biti kvalitetniji, a konačno je omogućen i VRR na PS5.

Zadovoljni mogu biti i PC igrači, gdje je Jedi: Survivor, unatoč tehničkom partnerstvu s AMD-om, dobio podršku za DLSS, pa i tu očekujte inflaciju FPS-a uz bolje vizuale pomoću AI upscalinga. Koliko vidimo u prvim neovisnim testovima na internetu, Respawn je u najboljoj mjeri uspio implementirati poboljšanja i s te strane radi se o najboljem ažuriranju dosad. Respawn kaže i kako je popravio i one rijetke slučajeve koruptiranih spremljenih pozicija, a čitavi popis promjena pronađite ovdje.

Pet mjeseci poslije izlaska, tako se čini da je sada najbolje vrijeme za Star Wars Jedi: Survivor. Čekanje na ovo je preporučio i naš Filip (@Fico), koji je u travnju u recenziji dao preporuku pričekati na peglanje tehničke strane igre, budući da se sadržajno i vizualno radi o jednom od najboljih Star Wars naslova uopće.

Igra

Povezano