Vijesti

Star Wars Jedi Survivor osvojio Grammy za najbolju glazbu u videoigrama

Nakon što uopće nije bio nominiran na The Game Awardsu za najbolju glazbu, Star Wars Jedi: Survivor osvojio je veliku nagradu na Grammyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća dodjela glazbenih nagrada na svijetu od prošle godine nagrađuje i soundtrack u videoigrama. Prošle godine zlatni gramofon zaslužila je Dawn of Ragnarok ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu, a ove godine dobio ju je Respawnov Star Wars.

Jedi Survivor je pobjedu odnio ispred God of War Ragnaroka, Hogwarts Legacyja, Modern Warfarea 3 te interaktivnog mjuzikla Stray Gods, a osvajač TGA Final Fantasy XVI nije bio ni nominiran.

Glazbu za igru komponirali su Stephen Barton i Gordy Haab, par koji već neko vrijeme radi sjajan posao u gaming industriji. Nagradu su preuzeli uživo pred golemim američkim auditorijem, zahvalili se svojim obiteljima, prijateljima i učiteljima te izrazili golemo zadovoljstvo jer je nagrada stigla od struke.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano