Vijesti

Starfield u 2024. dodaje “nove načine putovanja”

U skladu s nahođenjem od strane igrača, Bethesda nastavlja popravljati i dodavati nove stvari u svoj svemirski RPG. Iduća velika zakrpa za Starfield početkom 2024. donijet će podršku za FSR3 i XeSS na PC-u, a potom će uslijediti ozbiljnije stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prioritet su mape gradova za koje nikome nije jasno kako su uopće izostale na launchu, a potom su tu podrška za modove (koja je već krenula uvođenjem novog sistema u 12 godina stari Skyrim) i “novi načini putovanja”, stoji u Bethesdinom obraćanju na Redditu.

O čemu se točno radi, osobito o novim načinima putovanja, zasad ne znamo. Odnosi li se to na eventualna površinska vozila, razrađenijem putovanju između planeta ili nećem trećem, saznat ćemo u narednim mjesecima. Bitno je napomenuti kako Bethesda naredna ažuriranja planira izdavati u ciklusima od šest tjedana.

Istovremeno je u razvoju i prva velika ekspanzija s novom pričom imena Shattered Steel. I dok Bethesda lagano kreće fokus prebacivati na The Elder Scrolls 6, najmanje 250 developera ostaje raditi na Starfieldu.

Igra

Povezano