Vijesti

Stigla je 1.2 zakrpa za Cyberpunk 2077, popravlja stotine bugova

Baš kada smo krenuli zajedljivo komentirati kako 1.2 zakrpa za Cyberpunk 2077 neće izaći ni ovog mjeseca, CD Projekt Red iznenadio je lansiranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lista promjena najveća je dosad, a sadrži stotine ispravljenih bugova te omoguće ray-tracing na AMD-ovim grafičkim karticama. Konkretno, najbitnije stvari svedene su na 4 istaknuta elementa koje je CDPR objavio još prošli tjedan: spawnanje policije, bolja upravljivost automobila, odglavljivanje istih te iritantno dodgeanje.

Među stotinama bugova pronašli su se popravci gotovo svake sekcije igre. Od gameplaya, preko animacija do questova i grafičkih nedostataka.

CDPR se dotaknuo i stabilnosti na konzolama, pa obećaje da će najviše promjena u performansama osjetiti oni na baznim PS4 i XONE. Crashevi bi trebali biti znatno smanjeni, a perofrmanse bolje. Koliko bolje i hoće li biti dovoljno dobro da Sony ponovno da zeleno svjetlo i novi početak prodaje na PS4? Testirat ćemo u narednim danima.

Sa zaista dugom listom popravljenih bugova možete se upoznati na službenim stranicama igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano