Vijesti

Stigla je 8.0 nadogradnja za PS4: Spajaju se grupe, poruke i party chat

Kao ni prethodnih nekoliko milestone nadogradnji za PS4, ni 8.0 ne donosi neke bitne promjene. Nova PS4 nadogradnja priprema nas za ono što nas čeka s PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8.0 spaja grupe, poruke i party chat. Tako se od sad party chat pokreće direktno iz grupe ili privatnog razgovora s jednom osobom, a nastavit ćemo se tekstualno dopisivati na istom mjestu. Baš poput Messengera, Vibera, WhatsAppa i ostalih popularnih aplikacija za dopisivanje. Priprema je to i za PlayStation 5 gdje će igrači međusobno moći komunicirati bez obzira na kojoj konzoli igraju.

Gašenje Eventsa i Communityja

Iste promjene će doživjeti i mobilna aplikacija, a kada smo kod aplikacija, “PS4 Remote Play” postaje “PS remote play” za mobitele i računala te se dodaje nova opcija za spajanje s PS5. Kada PS5 izađe moći ćemo streamati i igrati igre PS5 igre s mobitela.

Od ostalih promjena spomenimo nove avatare i uklanjanje Evenata (koje ionako nitko ne koristi) i Communityja (koji su se mrvicu više koristili). Hoće li Sony ponuditi neku alternativu s dolaskom PS5 ili će nastaviti uklanjati socijalne mogućnosti tek ostaje za vidjeti.

Napomenimo za kraj da se suzdržite neko vrijeme od nadogradnje. Koliko vidimo na internetu igrači imaju problema s friend listama, partyjima i ostalim sekcijama PSN-a. Javite nam kako je kod vas!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano