Vijesti

Stigla je službena podrška za DualSense na PC-ju

Izgleda da smo bili u pravu kada smo prošli tjedan najavili službenu podršku za DualSense kontrolere na PC-ju. Otkriveno je to u ažuriranim uvjetima korištenja, a sada je to isto potvrdio i sam Sony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je od danas moguće preuzeti poseban softver (ovdje) za Windows računala koji omogućuje nadogradnju firmwarea DualSensea direktno na PC-ju. Dakle, za to vam više neće trebati PS5 konzola, što PC igračima otvara put da neometano koriste sve sadašnje i buduće značajke novog kontrolera.

Ovo još uvijek ne znači da PC igrači DualSense mogu koristiti bežično, ali Sony vjerojatno priprema i tu mogućnost. Podsjećamo, neki naslovi na PC-ju već koriste haptičku vibraciju i adaptivne okidače, poput Metro Exodusa, ali sada je sasvim jasno kako se bliži dolazak PS5 ekskluziva s također punom podrškom, poput Returnala, Horizon Forbidden Westa, Gran Turisma 7 i ostalih, a koje je nagovijestila Nvidia u svojoj bazi igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano