Vijesti

Stiže demo za Tony Hawk Pro Skater 1 i 2 remastere, ali samo ako prednaručite igru

Activision je upravo najavio demo verziju za Tony Hawk Pro Skater 1 i 2 remastere koji će sa sobom donijeti najupečatljiviju Warehouse mapu. I sve je to super, ali kako biste dobili pristup demo verziji potrebno je prednaručiti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Warehouseu je prigodno nazvan i čitavi demo, a oni koji prednaruče igru igrat će ga od 14. 8., dok čitava igra s remasterima obje igre izlazi već tri tjedna poslije.

8 novih skejtera

Activision je objavio i imena osmorice novih, mladih skejtera koji će dobiti mjesto u ovom remasteru, a od kojih se neki nisu ni rodili kad su izašle prve igre. To su Lizzie Armanto, Leo Baker, Leticia Bufoni, Riley Hawk, Nyjah Huston, Tyshawn Jones, Aori Nishimura i Shane O’Neill.

Za kraj, osim trailera, što drugo napraviti nego preporučiti da NE PREDNARUČITE ove remastere. Sjećate li se vremena kad se demo verzije igara nisu naplaćivale? Sigurno da. Jer to je i danas praksa. Demo verzije igara se nebi smjele naplaćivati, ne naplaćuju se i nikako ne možemo ovo podržati. Ovo moramo naglasiti, iako ćemo vjerojatno imati problema s Activisionom. Ali nije problem.

Povezano