Vijesti

Sudeći po concept artu, nova igra Naughty Doga bit će nešto kompletno drugačije

Concept artist iz Naughty Doga Hyoung Nam je na Artstationu podijelio zanimljive radove za koje nedvosmisleno kaže kako mu je inspiracija nova igra Naughty Doga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je suditi po slikama, zaokret Naughty Doga je radikalan. Iz dva postavljena rada može se iščitati srednjovjekovni fantasy setting, a to je nešto s čime se dosad nije susreo jedan od najboljih razvojnih studija na svijetu.

Podsjećamo, Naughty Dog nedavno je krenuo u masivno zapošljavanje novih kadrova za potpuno novu igru. Osim novog velikog IP-a čiji concept art ste upravo pogledali, Naughty Dog radi i na online multiplayer projetku baziranom na The Last of Us Part II, a za koji vjerujemo kako bismo mogli igrati do kraja ove godine.

A kada smo kod novih Naughty Dog igara, jučer je Neil Druckmann priznao kako bi volio raditi na novim Marvel igrama (prvenstveno na The Punisheru) ili na Half Lifeu. To će ovom kontroverznom game directoru zasad ostati tek nedosanjani snovi, budući da je po ovim prvim slikama sasvim jasno kako se radi o kompletno novom IP-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano