Vijesti

Suicide Squad: Kill the Justice League izgleda zabavno u novom gameplay prikazu. Izlazi u svibnju

Rocksteadyjev Suicide Squad: Kill the Justice League predvodio je PlayStationovu State of Play prezentaciju s dubokim prikazom gameplay mehanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet godina poslije zbivanja u Arkham Knightu, King Shark, Deadshot, Harley Quinn i Captain Boomerang poslani su na zadatak da eliminiraju pripadnike Justice League izmanipuliranih na zlu stranu od strane Brainiaca. Među njima je i zli Batman, kojem je glas pružio nedavno preminuli Kevin Conroy, ikonski glas iz Batman animirane serije.

U gameplay traileru dugom 6 minuta možete vidjeti kooperativnu borbu. Dojma smo da su likovi dovoljno raznovrsni, a njihovi aduti su kvalitetno izvedeni, toliko da Suicide Squad izgleda prilično zabavno. Jako nam se sviđa sloboda pristupa i otvorenost gdje se Metropolis doima kao zabavan poligon za igranje.

Potvrđen je i datum izlaska. Suicide Squad: Kill the Justice League zakazan je za 26. 5. ove godine na Xbox Series X i S, PlayStationu 5 i PC-ju. Rocksteady je najavio i Battle Pass, no ne brinite, igra neće biti leglo mikrotransakcija. Odnosno možda i hoće, ali samo kozmetičke prirode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano