Vijesti

Suicide Squad: Kill the Justice League jako kritiziraju na internetu, puno toga je sporno

Suicide Squad: Kill the Justice League dobio je najviše vremena na prošlotjednoj State of Play prezentaciji i premda gameplay izgleda zabavno, mnogima se prikaz nije svidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rocksteady kao jedan od eminentnijih razvojnih studija industrije ima svojevrstan kredit, njegove igre pršte od kvalitete, uostalom, Batman je ponovno popularan u igrama najviše zbog Arkham serijala, međutim, igračima kod Suicide Squada smetaju dva teško probavljiva elementa.

A to su uvjet da morate uvijek biti konstantno povezani na internet te Battle Pass – u naslovu koji osim kooperativnog igranja kampanje nema multiplayer elemenata. Tako Suicide Squad: Kill the Justice League mnoge podsjeća na neslavni fail Marvel’s Avengersa koji si sa sličnim odlukama nije uspio osigurati povrat uloženog u razvoj.

DC heroji nisu vjerni sebi

U komentarima na internetu, među DC fanovima prevladava nezadovoljstvo i zbog pogrešne interpretacije likova. Harley Quinn poznata je po borbi s melee oružjem, dok je u gameplay prikazu možemo vidjeti najviše s vatrenim oružjem, dok, izgleda, Captain Boomerang najviše voli sačmaricu, a bumeranga nema nigdje.

ffa anketa

Kakav utisak je na vas ostavio novi prikaz Suicide Squada?

  • Loš 85%
  • Dobar 15%
Hvala ti 🎉

Upravo taj gameplay prikaz odmah najveći je pokazatelj koliko Suicide Squad igra u ovom stadiju nikome ne odgovara. Naime, na Youtubeu premoćno je “doljeglasan”, ima čak 36 tisuća negativnih reakcija u odnosu na samo osam tisuća pozitivnih. Negativnim reakcijama unatoč, dojma samo da je premalo vremena preostalo do izlaska za neke veće promjene. Suicide Squad: Kill the Justice League zakazan je za 26. 5.

Igra

Povezano