Vijesti

Suicide Squad razočarao Warner Bros: “Nije ispunilo naša očekivanja”

Trebao je to biti spektakl ozbiljno dokazanog studija s Arkham serijalom, ali umiješao se izdavač. Rocksteady je dobio zadatak od Suicide Squada napraviti live service naslov, a nakon nekoliko odgoda i indisponiranih prikaza rezultat je jako loš za sve uključene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobito za igrače koji su devet godina čekali Rocksteadyjevu novu igru, a ništa više nije zadovoljan ni Warner Bros. Za loš financijski kvartal Warner Bros krivi upravo Suicide Squad za kojeg je kratko poručio da nije ispunio očekivanja.

WB-u na ruku ne ide ni činjenica da je prošle godine u isto vrijeme izdao Hogwarts Legacy, jedan od najuspješnijih naslova svih vremena, pa je usporedba s prethodnom godinom za njega katastrofalna. A katastrofalan je i broj igrača, kojih na Steamu u trenutku pisanja ovog teksta brojimo tek 300-ak. Puno premalo za igru koja je svoju poslovnu strategiju temeljila na masama igrača.

S prosječnom ocjenom od 60 na Metacriticu, Suicide Squad: Kill the Justice je najbolje što prije zaboraviti. S nadom da će se Rocksteady kao nekoć elitni studio oporaviti te što prije vratiti na stare staze.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano