Vijesti

Super Mario Bros film stiže na Netflix

Najuspješniji film snimljen prema nekoj filmskoj igri premašio je 1,3 milijarde dolara zarade na kino blagajnama, a sada je potvrđen njegov dolazak na Netflix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za obitelji koje pretjeraju s Mario Kartom tokom praznika, film Super Mario Bros dolazi na Netflix kako bi pomogao u ozdravljenju”, stoji u objavi na društvenim mrežama. Premda imamo službenu objavu, zapravo još nismo 100% sigurni hoće li Mario film doći na Netflix u svim regijama, jer filmska prava za streaming servise često su komplicirana.

Nintendo se s Mariom okušao u obliku animiranog ostvarenja, a veliki uspjeh okuražio ga je da u sličnu avanturu krene sa Zelda serijalom. Ranije ovog tjedna najavio je snimanje Zelda live akcijskog filma u suradnji sa Sonyjem. Produkcija je povjerena iskusnom Avi Aradu, izvršnom direktoru Marvelove filmske divizije, a režije će se primiti Wes Ball.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra