Vijesti

Šuška se o navodnoj odgodi Stalkera 2

Popularni Ukrajinski bloger OLDboi pokrenuo je lavinu reakcija na internetu javljanjem da GSC Game World planira odgoditi lansiranje Stalkera 2 s travnja na jesen ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GSC Game World odbio je komentirati direktne upite, međutim, izvori iz studija javljaju da se pažljivo važe datum objave odgode kako se nebi poremetila dobra prodaja igre u prednarudžbama. Sada kada je informacija procurila na internet, šuška se da će službena potvrda uslijediti već danas.

OLDboi potvrdio je još jednu glasinu, a to je da je Stalker 2 Xbox konzolaška ekskluziva na tek 3 ili 4 mjeseca. Developeri ga planiraju izdati za PlayStation 5 čim istekne period ekskluzivnosti, ali to je nešto što nećemo pouzdano znati najmanje do izlaska igre.

Stalker 2 još uvijek kao službeni datum izlaska ima 28. 4. kada ga se planira izdati na PC te XSX/S, a osim konzolaške ekskluzivnosti Microsoft je od prvog dana dogovorio i dostupnost na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano