Vijesti

Šuška se o velikoj PlayStation prezentaciji u svibnju

Uoči velikih i udarnih prezentacija igara koje tradicionalno očekujemo u prvoj polovici lipnja, Sony navodno planira istrčati s jednom svojom. Javlja to inače uvijek pouzdani novinar i insajder Jeff Grubb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na posljednjem Giant Bombcastu priča da je”čuo” kako će PlayStation u svibnju održati Showcase ili State of Play prezentaciju, a sve to u kontekstu priče o remakeu Silent Hilla 2 koji će, kaže, vjerojatno biti tamo, a izlazak očekuje do konca ove godine.

Premda ne može potvrditi, Grubb dodaje da će prezentacija vjerojatno biti većeg tipa. Dakle, vjerojatno Showcase, što se podudara s okvirnim datumom prošlogodišnjeg Showcasea održanog krajem svibnja.

Sony je tada na svojoj najvećoj prezentaciji godine predstavio 30-ak igara, uključujući Marvel’s Spider-Man 2, prvi prikaz Dragon’s Dogme 2, prvi gameplay prikaz za Assassin’s Creed Mirage, pljačkašku first party igru Fairgame$, Helldivers 2, remake MGS-a 3, ali je otkrio i PlayStation Portal.

Ove godine umjesto Portala tu će vjerojatno biti PS5 Pro kojeg očekujemo krajem godine, a od igara očekujemo eksploziju najava, budući da su nam ovu generaciju Sonyjevi najveći studiji još uvijek jako dužni. Kapitala za prikaz je jako puno, nakupilo se igara i projekata, a po svojoj prilici ispred nas je potencijalno najveća PlayStation prezentacija u posljednje 3-4 godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano