VijestiZanimljivosti

Svaka od ovih igara bila je igra godine kad je izašla, a njihovi nastavci izlaze u 2022.

Prema svemu sudeći 2022. godina bit će jedna od najboljih godina u povijesti. To nismo ni znali dok netko na internetu nije shvatio što se zapravo događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad kažemo jedna od najboljih u povijesti, uopće ne mislimo na pandemiju koja će imati svoj kraj, a svijet će se konačno otvoriti. Mislimo na nastavke troje igara koje su odnosile GOTY nagrade kada su izlazile. Za referencu ćemo uzeti The Game Awards, najveću dodjelu nagrada u gaming industriji.

Osvajale GOTY nagrade na TGA nagradama 3 godine za redom

2017. izašao je Nintendo Switch, a odmah s njim ne samo igra godine, već i jedna od najboljih igara svih vremena po ocjenama kritike. Nintendo je izdao The Legend of Zelda, Breath of The Wild igru.

2018. nagradu za igru godine odnio je Sonyjev i Santa Monicin God of War. Reboot serijala krenuo je u vode nordijske trilogije, a srca igrača osvojio je poseban odnos Kratosa i sina mu Atreusa.

2019. godinu pamtit ćemo kao jednu od najboljih u povijesti. Death Stranding, Disco Elysium, Control, Call of Duty: Modern Warfare, Devil May Cry 5, Star Wars Jedi: Fallen Order, Gears 5… A GOTY nagradu ispred svih njih odnio je Sekiro: Shadows Die Twice developera iz FromSoftwarea.

Nastavci sve tri igre izlaze u 2022. Nintendo je jučer potvrdio sequel Breath of The Wilda, šef PlayStationa Jim Ryan to je nagovjestio za God of War Ragnarok, dok je Elden Ring prošli tjedan zakazan za 21. 1. 2022., a svrštavamo ga u ovo društvo kao spiritualni nastavak From Softwarea.

Da stvar bude još bolja, GOTY 2020. također bi se mogao pridružiti ovom društvu. Radi se o The Last of Us 2 koji bi u 2022. mogao dobiti svoju multiplayer izvedbu koja je u razvoju kod Naughty Doga već neko vrijeme.

Ako u kvalitetu nekih igara ne treba sumnjati, onda su to God of War, nova Zelda i Elden Ring. Njihovi developeri pokazali su se kao jedni od najboljih u industriji, ne griješe, nisu opterećeni resursima ni pritiscima izdavača, a nas očekuje 2022. kao godina kakvu nismo imali nikada dosad. Izbor GOTY nagrada svakako će biti zanimljiv.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano