Vijesti

Jim Ryan je i dalje optimističan po pitanju izlaska Horizon Forbidden Westa ove godine; ne očekujte i God of War

“Uvijek postoje dva izbora. Možete se držati zacrtanog datuma i izdati igru u kakvom god stanju da jest, ili je lansirati jednom kada je sve gotovo”, izjavio je jučer šef PlayStationa Jim Ryan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih godina Sony si je podignuo reputaciju na razinu kakvu nema nijedan drugi izdavač u gaming industriji upravo upornim odabirom ovog drugog izbora. Igrači zato lakše primaju srcu odgodu Sonyjevih ekskluziva više nego odgodu bilo kojeg drugog izdavača ili developera, što se moglo vidjeti i jučer na odgodi Gran Turisma 7 u 2022. godinu.

I dok Jim Ryan nije imao problema priopćiti nam tužnu vijest po pitanju GT7, kroz čitavi intervju s GQ magazinom Horizon Forbidden West spominjao se u kontekstu igara za drugu polovicu ove godine.

To nije bio slučaj s God of War: Ragnarok kojeg Ryan nije spomenuo nijednom u intervjuu. Iako smo od same najave Ragnaroka bili skeptični po pitanju izlaska u 2021., Sony nikada nije zatvorio ta vrata i konkretno potvrdio njegov izlazak u 2022. ili u nekoj od narednih godina.

Utoliko je znakovito ignoriranje Ragnaroka, a znakovita je i izjava najutjecajnijeg novinara u gaming industriji Jasona Schreiera.

“Imam za prodati lijepi sjajni most”, je u biti sarkastična izjava kojom se Jason referira na sve naivce koji ga prate. Izjava je to koja u kontekstu engleskog jezika poveznicu vuče još iz 19. stoljeća kada je poznati varalica George C. Parker naivcima “prodavao” Brooklyn Bridge u New Yorku.

Dakle, ako se Covid-19 pandemija ne pogorša, a Guerilla Gamesu se ne dogodi poplava, Horizon Forbidden West bismo na PS4 i PS5 zaista mogli igrati već ove godine. Već sutra navečer mogli bismo dobiti i konkretan datum izlaska na novoj State of Play prezentaciji, ali God of War Ragnarok nemojte očekivati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano